Onze winkel

In 1980 zijn wij heel bescheiden begonnen in de boerderij aan het Zuiderdiep in het Drentse Nieuw-Buinen. Nu is de Naaidoos uitgegroeid tot de best gesorteerde quiltzaak in Nederland. Tevens voeren wij een kledinglijn die liefhebbers van heinde en verre trekt.


Italiaanse elegantie wedijvert met Scandinavische eigenzinnigheid om aandacht. Wij hebben topmerken als Anniki Karvinen, Ornavit, Finn Fashion, Skandika en Ainö. Afwisselend kleurig of juist ingetogen, strak naast heel expressief, klassiek naast hypertrendy. Gemaakt in kleine ateliers, dus geen confectie per strekkende meter. Stuk voor stuk tijdloos in kwaliteit en stijl. Van elk ensemble hebben we dan ook maar één exemplaar in huis: een extra garantie voor exclusiviteit.

   
   
   


Wat vroeger de deel van de boerderij was, is  nu een eldorado voor de quiltliefhebber. Zover het oog reikt is de ruimte gevuld met stapels stof, duizenden lappen en lapjes in alle mogelijke kleuren en dessins en prachtig vervaardigde quilts aan de wanden. We betrekken onze stoffen echt overal vandaan; Australië, Frankrijk, het Verre Oosten, de Verenigde Staten. Het maakt niet uit, als het maar bijzonder is.

In onze Galerie organiseren wij steeds wisselende textiel en Quilt exposities. 

   

Om uw bezoek aan de galerie zo prettig mogelijk te maken bieden wij u de mogelijkheid om in “de Tuinkamer” of op het terras te genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.